Systemisch en energetisch werken met honden

Wij, net als onze dieren, zijn allemaal onderdeel van verschillende systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezin van herkomst, werk, relatie, vrienden en de sportclub. Zonder dat we er bewust van zijn hebben al die systemen invloed op ons bestaan. Een effectieve methode om inzicht te krijgen in al deze systemen is systemisch werken waarbij je, samen met jouw hond, inzicht krijgt op verborgen dynamieken en “gekleurde” patronen. Honden zijn spiegels van de menselijke ziel en zij kunnen helpen bij het bewust maken van het onderbewuste.

Als coach werk ik vanuit mijn gevoel met mijn intuïtie/hooggevoeligheid als kracht. Tijdens het coachingstraject maak ik gebruik van coachkaarten, lichaamscontact, lichaamsgericht werken, meditaties, het energieveld, vloerankers, de natuur en bioresonantie (biosensor/connectiesensor). 

In oktober 2022 ben ik gestart met de geaccrediteerde (AAI level 3) vakopleiding Systemisch en Energetisch werken met honden bij de KernKracht Academie. Op 13 oktober 2023 heb ik de opleiding afgerond met een gecertificeerd AAI (Animal Assisted Interventions) level 3 examen.